DREAMWEAVER

 

click here to see DreamWeaver
in the PRESS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

 

 

Har du sett DreamWeaver? Si din mening ved å sende email til : comments [krøllalfa] dreamer.no
...............................Have you seen a DreamWeaver performance? Tell us what you think.
..............................................................Add your comment by sending an email to
: comments [at] dreamer.no

* * * *
October 26, 2006 - 11:14 PM
kristiin

utrolig!

Jeg har sett Dreamweaver, sitter måpende imponert med hodet fullt av tanker. En ting er at historien er bra, at David Chocron kan komponere popmusikk og synge, vet vi etter Inkululeko, men å greie å gjennomføre et slikt multimedia show, hvor fire av skuespillerne er på TV film - at alt dette faktisk hang sammen uten en blemme er vanvittig. Det var utrolig spennende å se en slik teater/film forestilling. Gå og se den, for jeg tror ikke du kommer til å få se noe slikt på norsk teater på mange år.

* * * *
October 23, 2006 - 06:16 PM
Hans Karim Djarraya

Dette her var mildt sagt uventet og overraskende, og for en overraskelse!!! En utrolig profesjonelt gjennomført seanse fra A til Å! Det var så fengende at det føltes som om det var over nesten før det begynte. Det fortonte seg som en eneste stor maktdemonstrasjon, der David til fulle viser hvordan han behersker et stort register av formidlingskunst. Det er virkelig synd at ikke flere får opppleve dette! Eller?...


* * * *
October 23, 2006 - 04:09 PM
Helene Harsem

Takk for en fantastisk reise i ulike tilstander, følelser, nydelig musikk, levende historier, sterke farver og herlige personligheter! David Chocran greide å fortelle så mye og alikevel beholde den tydelige tråden. Virkemidlene er det vanskelig å kommentere... Det var bare genialt og plettfritt utført! Vi var fire venner sammen som opplevde Dreamweaver, og vi er enige i at dette må være noe av det flotteste vi har vært med på i en teatersal! Dreamweaver fortjener nye visninger - og nye publikummere som kan bli blåst av stolene! Vi kommer forøvrig garantert til å få med oss Dreamweaver igjen, hvis/når det blir en ny mulighet til det!


* * * *
October 23, 2006 - 01:52 PM
Lise Brevik Hansen

En opplevelse utenom det vanlige, og det er bare "å ta av seg hatten" for multitalentet David Chocron! Vi kjedet oss ikke et øyeblikk; dette bør alle få oppleve.


* * * *
October 20, 2006 - 08:54 AM
Hasse Søderstrøm

En fantastisk föreställning. Egentligen är det ingen mening att försöka beskriva med ord, den måste ses. Nej, "ses" är fel ord. Föreställningen måste upplevas.
Den är en total upplevelse från syn till själ.
Tack för jag fick drömmarna pånytt födda. Hasse Söderström

* * * *
October 19, 2006 - 08:25 AM
vi i Hammerfest

Fantastisk!


* * * *
October 15, 2006 - 08:37 PM
Petter Wallace

Dreamweaver er en estetisk nytelse. Det er en besnærende blanding av film, musikk, teater og dans - men først og fremst er det en hyllest til historiefortelleren. Det finnes ikke et sekund dødtid i denne forestillingen. Det eneste irriterende er å konkludere at så mye talent er presset inn i en enkelt person :-)
Det er en skandale at anmeldere og den såkalte kultureliten ikke kjenner sin besøkelsestid; det sier mer om dem enn om multitalentet David Chocron.


* * * *
October 10, 2006 - 09:03 PM
Jørun

DreamWeaver is an amazing performance like nothing else that has ever seen daylight on this planet. Great stories, great music, fantastic visual scenery and a great idea that has come to life in the full version. That rap ought to be a hit, and David, you ought to be rich. Take it around the world, take Manhattan first, and then ....


* * * *
October 10, 2006 - 12:08 PM
terje

Imponerende !
En manns verk- en manns fremføring.
Flott musikk - fantastisk lys og bilde fremførelse. Det stilles krav til publikum om kunnskap i engelskspråk som kan være en utfordring for de ikke fulgte godt nok med i skoletimen.
David har skapt noe som viser stor skaperevne, utrolig tålmod og at han behersker lyd,bilde,atmosfære som alle vil glede seg over.


* * * *
October 09, 2006 - 11:46 PM
Martin Villard

Det er nå en stund siden jeg hadde gleden å oppleve denne forestillingen, men den sitter fremdeles i meg. En sofistikert og treffsikker oppsetning som vekker mange følelser. Blir den satt opp igjen, er jeg der.


* * * *
September 21, 2006 - 6:17 PM
Christer

Fantastisk hjernetrim!
Dette er teater på et helt nytt nivå. Krever at du er mentalt tilstede hele veien. Fokuserer du får du en opplevelse av de sjeldne. Fantastisk!

* * * *
November 19, 2006 - 2:27 PM
Amund Enger

En storslått forestilling

I David Chocron's storslåtte forestilling Dreamweaver fikk vi være vitne til et sjeldent samspill mellom forskjellige sceniske uttrykk. Teknisk imponerende vil mange si. Men i denne forestillingen er det alt annet enn teknisk "show off" som forfatteren og komponisten Chocron har på hjertet.

Riktignok er det åpenbart komplisert logistikk som gjelder for i det hele tatt å få gjennomført forestillingen fra A til Å. Men midt opp i all avansert teknikk så dreier fortellingen Dreamweaver seg om levende mennesker.

I dagens heseblesende tempo der det meste måles i effektivitet og produktivitet , er det viktig å ta vare på grunnleggende menneskelige verdier og ikke miste seg selv på veien.Det er interessant at format og innpakning står i stor kontrast til selve innholdet og budskapet. Man mistenker Chocron for å ha gjort et bevisst grep her, for å tydeligjøre det bakenforliggende.

I forestillingen møter vi ulike personer som uten å vite det har en tilknytning til hverandre, noe som kommer fram under forestillingens gang. Drosjesjåføren, Det unge paret, Den enslige kvinnen , Danserinnen og Eddie Ash. Samspillet mellom dem foregår fra 4 store video-skjermer plassert ved siden av hverandre på scenen og midt
mellom alle troner nattradio-verten Jimmy D (spilt av D.Chocron selv) Jimmy D fungerer både som en av rollefigurene og som fortelleren som binder det hele sammen. Musikken og de gode melodiene er også
komponert av Chocron og har et variert spenn fra rap til rock (Madrugada setter sitt kvalitetstempel ved å framføre en av låtene). Her er det kvalitet av ypperste klasse .David Chocron har her levert et stykke kunstuttrykk som ikke uten videre lar seg båssette. Er det teater, er det film eller multimedia- konsert? Det er ikke viktig for meg. Det som er viktig er at det er nyskapende og engasjerende. Gå og se den, når den settes opp igjen. Da bør folk kjenne sin besøkelsestid.

not MEDIUM RARE
not MEDIUM
not even WELL DONE, DAVID CHOCRON

but SPLENDID!!!!!